Velkommen til mitt fotostudio!

Jeg har flere års erfaring med nyfødtfotografering, baby og barnefotografering som spesialisering. Jeg tilbyr og blant annet familiefotografering, gravidfotografering, bryllup, konfirmasjon, fødsel, passfoto og kommersiell og generell portrettfotografering.

Med to små gutter selv, i tillegg til mange års erfaring med å fotografere barn, har jeg lært meg mange flotte triks som gjør at barnet ditt vil føle seg trygg under fotografering hos meg.


Det er viktig for meg at selve opplevelsen består av med mye lek og moro, tålmodighet og forståelse. Du skal ikke bare sitte igjen med flotte bilder etter endt fotografering, men også minner om å ha hatt en gøyal opplevelse selv eller sammen med familien.

Min historie som fotograf startet vel egentlig da jeg ofte bladde i Anne Geddes bøkene til Tante i senere ungdomsalder, men på den tiden spiret ønsket om å bli jordmor. Tanken på å bli fotograf selv hadde ikke slått meg før sjefen min hos Photo Nottingham ville lære meg opp. Læringskurven var bratt og jeg ble mer og mer betatt av yrket for hver dag som gikk. Og det blir jeg fortsatt!

Charlotte

Kontakt meg

Svae Foto - Vestby Storsenter

Senterveien, 1540 Vestby

charlottesvae@gmail.com

Tel: 97734075

Obs! Ikke klikk her for å sende epost, linken

fungerer ikke, jobber med å finne ut hvorfor.

Åpningstider

Mandag: Stengt
Tirsdag:   10-16
Onsdag: 10-16
Torsdag: 10-16
Fredag:  10-16
Lørdag:  10-18
Søndag: Stengt

(Galleridelen er alltid åpent i senterets åpningstider, men jeg er ikke alltid til stede da jeg ofte har oppdrag på annen lokasjon)

  • @svaefoto

© 2018 by Charlotte Svae